– ІІ КОРИНТЯНИ 2:14

Чувах хора да говорят, как са били в долината, после на върха и пак в долината. Истината е, че не зная за какво говорят. От 1933 година, когато бях спасен, кръстен, не съм бил никъде другаде, освен на върха!
Няма нужда да слизаш в долината. Хората говорят за тяхната “долинна опитност”. Никога не съм имал такава. О, разбира се, че е имало изкушения и изпитания – но аз стоях на върха на планината, проправяйки си път измежду тях, продължавайки да живея над тях. Слава на Бога!
Виждаш ли, тези, които казват, че са в долините, гледат на живота от естествена гледна точка. Те се опитват да получат духовен отговор чрез физическата област. Това не е възможно.
Преди години, когато като започнах да посещавам църква, аз ги чувах да говорят за “ходене в долината”. И понеже не разбирах за какво става въпрос, те ме поглеждаха и казваха: “И твоето време ще дойде!” Благодаря на Бога, това време никога не дойде!
Излез от негативната и влез в положителната страна на живота – тогава ти няма да имаш долини. Ти ще бъдеш винаги на върха!

Изповед: Благодарение Богу, който ВИНАГИ ме води в победително шествие в Христос, аз побеждавам ВИНАГИ! Аз съм винаги на върха!

Из „Храната на вярата“ – Кенет Хегин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here