Столът на ОбС шеф е любимият пост на Константинов.

Лидерът на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов се изнася за столицата. Наши източници издадоха, че той не е подновявал регистрацията си по настоящ адрес, която в Дупница. Той няма право на участие в местните избори, ако не направи административната крачка. Според закона, за участие в местни избори изискването е кандидатът за общински съветник или кмет да има 6 месеца уседналост на територията на общината, за която кандидатства да управлява.
Коментарите са, че Константинов има намерение да се кандидатира за общински съветник в Столична голяма община. Сега въпросът е дали столичните акули ще му отстъпят председателския пост. Известно е, че в Дупница Константинов не се задоволяваше с простото съветническо място, неговата цел в ОбС Дупница винаги е бил столът на председателя, който обаче винаги напускаше с оставка.

В последно време новата страст на Гущеров е да публикува снимки как се труди в градината, прави зимнина и шета в двора.

В Дупница се коментира още, че, дори и тялом транспортният бос да не е в местния парламент, духом отново ще дърпа конците чрез любимеца си Емил Гущеров. Колкото и да се дъни, Гущеров е винаги №1 за Константинов, който реди листата за общински съветници. В 17.30 часа започва конференцията на ГЕРБ в Дупница.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here