Кметът Методи Чимев, председателят на ГЕРБ Ивайло Константонов и зам.- кметът Крум Милев са един сплотен отбор, всичко друго е само думи, както са съчките в огъня под котела.

Бившият депутат и бивш транспортен бос Ивайло Константинов обмисля да се бори за кметския пост в роднота си Дупница, съобщиха источници на ГЕРБ за 4ВЛАСТ.

Константонов, както е известен в цяла България, изкара няколко месеца като депутат от ГЕРБ и напусна, заедон с Димитър Гамишев от Гоце Делчев. „Аз съм бизнесмен и не мога да си губя времето в парламента.“ – каза Константинов и щом излезе от парламента излетя и от скандалната си транспортана фирма „Юнион Ивкони“. „Константинов отново може да стане първенец в Дупница. Че кой, да не би да има по- добри от него за поста?! Няма! Не е рекъл, не е станал. Кой да издигнем? Няма! Беше за малко и председател на общинския съвет, при това два пъти за кратко. Освен всичко, дадоха му един 80 000 000 лв., да строи бензиностанции, та под строи народа ще си го избере за кмет и за какъвто си пожелае и за друг няма и да помислят, не е ли така?!

Сред челеновете няма подходящ за поста кмет, освен Методи Чимев. Изискването по устав е да бъдет предложени трима кандидати, кандидатите са ясни, първият е настоящият кмет Методи Чимев, вторият е Ивайло Константинов, лидер на ГЕРБ в Дупница. Той винаги го играе „Аз не искам, Те ме карат.“ И третият е вечният кандидат за всеки висок пост Емил Гущеров, председател на общинския съвет, подсъдим за источени 69 000 лв от Напоителни системи, като член на борда на директорите, без никакъв шанс, но ако не заеме поста, плаче като дете, не може да му се откаже, просто рони сълзи, само да го видите, затова и него го кандидатират, види лълзи в очите на Гущаров Константонов се размеква, за друг не му пука. Сега ще се проведе формално събрание, насрочено е за 31 юли и всички ще гласуват като по даден знак и под строи. И листата е готова. Вътре ще бъдат много интересни личности, с много интересни псевдоними, един от които е с прякор Капуто, пише се голям приятел на Ивайло Константинов, говорителят му във Фейсбук.“- казаха членове на ГЕРБ.

Срещу обещанието да бъде първата петорка на листатата, съветникът Йордан Йорданов преглътна псувните и боя в офисът на ГЕРБ и наведе глава пред паметника на Левски в Дупница заедно с нападателя си Емил Гущеров, който му съдра чисто ново сако.
Заместник кметът на Дупница Крум Милев вече се свърза с мен и ме агитират много усилено да гласувам за Ивайло Константонов. Ще видя. Има време да взема решение. Беше ясно, че Ивайло Константонов няма да изкара мандата в Народното събрание при ситуацията, която се създаде около него. „Юнион Ивкони“ е заборчала здраво, а и катастрофите със смърти случай, скандалите с шофьорите без книжки, затова и той уж напусна фирмата, защо да не стане кмет, туко виж намазал кънките със свинска мас на Методи Чимев и го прецака на национално ниво, нищо че уж събира подписка в подкрепа на Чимев по спортните клубове в Дупница“- съобщиха наши источници от партията.

Пламен Соколов се моли на депутата на БСП от Дупница Иван Ибршимов да застане зад кандидатурата му.

Така тихомълком Ивайло Константонов се пусне в битката за кметския пост в Дупница, насреща си най-вероятно ще има за съперник само екскмета на Дупница Пламен Соколов. Той също е подканван от свои близки да стане кмет на Дупница, за да довърши започнатото от Методи Чимев. От БСП по всичко личи, че не искат да издигат свои кандидат за кмет на Дупница, а ако издигнат, то ще е само за формална битка.

Твърде вероятно участието на Ивайло Константонов и Емил Гущеров като кандидати за кметския пост да е инсценировка, при която централното ръководство решително да утвърди Методи Чимев за трети мандат.

Дават на Ивайло Константонов 80 000 000 лв четете ТУК

Новита не бешеше опровергана.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here