Летни емоции и водни забавления в подножието на планината предлага минерален комплекс „Плажь” в Сапарева баня. Комплексът, който е част от Специализираната болница за рехабилитация и изкушава с атрактивни цени. Входът за възрастни е 12 лв., а за деца до 12 г. 8 лв. През уикенда цената е 16 лв. за възрастен и 8 лв. за децата до 12 г. Малчуганите до 4 години влизат безплатно.


С арсенал от голям басейн с минерална вода, детски басейн, басейн със струйници, джакузи, водопад с гейзерче в него разполага „Плажь”. Любителите на слънчевите бани, освен в басейните, могат да намерят прохлада и в специално монтираните кофи със студена вода, които се намират само на едно въже разстояние, винаги в готовност да помогнат на прегрелите.


За почитателите на силните усещания е шоковият басейн със студена вода, който предлага закалителните процедури, за малчуганите пък има водна пързалка. „Плажь” разполага и с ресторант за всички гладници, богато зареден с храна и напитки.

Шезлонгите с чадъри предлагат комфорт, не са за изпускане и шикозните шатри, в които може да отдъхнете петзвездно.


„Плажь” предлага пъстра гама водни удоволствия и глезотийки с минерална вода през цялото лято всеки ден от 9 до 19 часа.


За безопасността на всички има изграден наблюдателен пост.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here