Кюстендилецът Виктор Григоров Новият подкара чисто нов Форд Мондео. Той получи ключовете от новата си кола на площада в областния град. Виктор Григоров е на 31 години и работи като мениджър в телекомуникационна компания, в момента живее в София. За печалбата си късметлията разбрал, когато отишъл в тото пункта да си пусне фиш за следващия тираж. Той научил, че в Кюстендил е спечелен автомобил, но до последно не вярвал, че късметът ще се усмихне именно на него. След като касиерката му съобщила радостната новина, той побързал да изненада семейството си.
Виктор разказва, че в момента има кола, но няма търпение да я замени и да седне в чисто новото си возило. „Пожелавам на всички участници в игрите на СПОРТ ТОТО да не престават да вярват и да имат моя късмет. Разбрах, че още един съгражданин е спечелил кола от тотото миналата седмица. Убеден съм, че ние от Кюстендил сме късметлии.“, споделя щастливият печеливш.

От специалната ТОТО томбола Красимир Рамански от петричкото село Кърналово спечели голямата награда – Smart LED телевизор. „От СПОРТ ТОТО ми направиха страхотна изненада и невероятен подарък“, радва се Красимир и пожелава късмет на всички участници в игрите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here