Откритите байсени на санаториума са любимо място за водни забавления.

Общинските съветници в Сапарева баня удължиха срока на разрешителното за минерална вода на Специализираната болница за рехабилитация в курорта, стопанисван от Искра Генкова. Срокът е удължен за още 5 години, цената на минералната вода е 1,30 лв. На сесията стана ясно, че санаториумът си плаща таксите редовно.

Лечебната вода води много хора в болницата, а пък през лятото откритите басейни са водната атракция на региона. Комплексът „Плажь“ буквално се пръска по шевовете през летните месеци, събирайки зажаднелите за водни забавления от близо и далеч.

„Това е един от най- хубавите санаториуми на нашата страна, 24 лв. струва свободният прием и 4 лв. по клинични пътеки. Парите включват процедури, здравословна и вкусна храна за закуска, обяд и вечеря. Базата е страхотна, съвсем скоро беше ремонтирана, ремонтните дейности продължават в новото крило.“, коментират сапаревобанция.

„Искра Генкова направи много сериозни инвестиции, в санаториума беше построен нов водопровод за минералната вода. Базата с откритите басейни е на европейско ниво с шатри и бар, джакузи.“, презентира лидерът на БСП в Сапарева баня Николай Фарфаров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here