Десислава Александрова се оттегля от местния парламент в Бобов дол, влиза Юлиан Божанов

Десислава Александрова

До края на този мандат, ГЕРБ – Бобов дол ще има нов представител в Общински съвет. Десислава Александрова се оттегля от местния парламент, като нейното място ще заема Юлиан Божанов. „Мотивите са лични. Нямам достатъчно време за работата си в Общински съвет и затова реших да се оттегля и там да бъде друг представител на ГЕРБ, който ще може да работи активно.”, сподели Александрова. Юлиан Божанов бе общински съветник в предишния мандат. Предстои и решение на ОИК. Ð”есислава Александрова бе преизбрана за председател на МГЕРБ - Бобов дол

Десислава Александрова е председател на младежката организация на ГЕРБ, бе преизбрана за лидер на структурата в миньорския град през 2016 г. Единствената номинация бе нейната и всички присъстващи младежи гласуваха единодушни за нея.

Десислава Александрова бе преизбрана за председател на МГЕРБ - Бобов дол

Десислава Александрова е 27-годишна, завършила е „Стопанско управление“ и работи като администратор в едно от местните училища. На местните избори през 2015 г. получи доверието на своите съграждани и бе избрана за общински съветник от ПП ГЕРБ в ОбС – Бобов дол.
Пред младежите тя направи и отчет на дейността на организацията от началото на 2014 г., откакто е поела ръководството.

Десислава Александрова бе преизбрана за председател на МГЕРБ - Бобов дол

Диана Йорданова бе номинирана за секретар на структурата. Тя е 26-годишна, работи като трудов медиатор, по образование счетоводител.

За член на МГЕРБ бе избран Александър Даскалов – на 32 години, завършил „Информационни технологии“
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here