Синът на съветничката от Благоевград Злата Ризова отговаря пред съда за счупен гръцки нос

Ризова е изключително популярна личност в Благоевград.

Среднощен бой между младежи в Благоевград завърши със счупен нос и средна телесна повреда на гръцки гражданин. Заради инцидента, станал преди дни пред известно благоевградско нощно заведение, днес имаше заседание на районния благоевградски съд, където се гледа делото, пише struma.com.
Пред съда на подсъдимата скамейка за непристойна проява застанаха ММА шампионът Венцислав Сотиров, син на съветничката от ОбС Благоевград Злата Ризова и приятелят му В. Георгиев, който е непълнолетен.
Казусът е от 6 юни, когато пред дискотека в центъра на Благоевград, след размяна на обиди, В. Сотиров нападнал с псувни и обиди група, в която бил и пострадалият гръцки гражданин. ММА боецът Сотиров нанесъл удар с ръка в лицето на гърка Валсамис. Последвала размяна на удари. Охраната на заведението разтървала двамата. В боя се включил и приятел на ММА боеца.
По случая е образувано дело за дребно хулиганство. Гъркът обаче представил медицинско в прокуратурата. Той бил със счупен нос. Иззети са и видео записите от камерите на дискотеката. Предстои прокуратурата да реши дали да повдигне обвинение.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here