Офицерите и сержантите от запаса с общ фронт с БСП за евровота, Иван Ибришимов и Калоян Паргов: Битката е за справедливост в родината, имаме превез над ГЕРБ

   Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва днес взеха официално решението да подкрепят БСП за България на тези избори.

Лидерът на запасното войнство в Дупница Иван Шопов даде рамо на БСП в областта още със старта на кампанията, той посрешна Елена Йончева, Калоян Паргов и колегите им при гостуването им в Дупница и областта. „Подкрепата на Съюза на офицерите и сержантите е ключова, към момента силите на БСП и ГЕРБ са почти равни, битката е за България, за по-добро здравеопазване, никога няма да спра да искам реформите в здравеопазването да се случат. Не сме сами в тези избори, имаме много нови съмишленици. Важно е силите ни да се подновяват със всеки изминал ден.“ – каза депутатът от Дупница Иван Ибришимов.

„За нас тази подкрепа е важна, защото битката е не само за бъдещето на Европа, но тя има и силно национално значение. Убеден съм, че заедно можем да допринесем за промяната в България, като направим първата крачка на 26 май, в №18 в бюлетината.
В срещата взеха участие кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България“ Емил Георгиев, народните представители доц. Николай Цонков и Таско Ерменков, членът на ИБ на БСП Атанас Зафиров и бившият народен представител Славчо Велков.
По време на разговора споделих, че нашата цел е да възтържествува справедливостта сега. В нашето общество има огромен дефицит на #справедливост. Всички, които са служили честно, всеотдайно и сте отдали живота и здравето си за опазване границите и сигурността на нашата родина, сте изпитали този дефицит след напускането на Българската армия. През последните десетилетия българският офицер и войник не получават дължимото уважение и признателност за достойната си служба. Това е дълбоко несправедливо и трябва да се промени.“ – добави Калоян Паргов. 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here