Управителят на ресторант „Вардар“ в Дупница Емил Кастрев се отдаде на транспортния бизнес, сдаде поста на Янис Митев

Кастрев организира и се включва в кръводарителските кампании в Дупница.

Дългогодишният управителят на един от най- елитните ресторанти в Дупница „Вардар 7” Емил Кастрев освободи поста.
„Трудна ми беше раздялата, бях в ресторанта постоянно, но дойде време да се отдам на моя бизнес.”, каза пред екипа ни Кастрев. Сега всеки ден той ходи да обядва в ресторанта, но вече като клиент.
Повече от три години той работи във „Вардар“, като лично е подбрал и екипа. Неговият пост зае Янис Митев, който преди това е бил сервитьор.


Във „Вардар” Кастрев успя да привлече тържествата, обществени и лични, на цялата местна власт както и местния бизнес. Емил Кастрев е член на Ротари клуб Дупница, той е инициатор на ежегодната акция по кръводаряване, като винаги участва.
36 човека дадоха кръв за 4 часа при последната инициатива, всички са обикновени граждани. Дупница излезе на второ място след София за миналата година с 42- ма кръводарители.
„Персоналът във „Вардар“ са второто ми семейство, много ги обичам. Освен това работата ми в ресторанта много допринесе за изграждането ми като личност. В кухнята работи най- големият майстор в Дупница Валентина Стойкова. Тя постъпи на работа заедно с мен. Давахме сърце и душа за работата и действахме в пълен синхрон.”, каза Емил Кастрев. Той е закупил няколко тира и в момента се занимава с международен превоз.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here