Георги Първанов в Перник

Президентът Георги Първанов се мотае из центъра на Перник в продължение на около 30 минути, за да се слее с тълпата пред Двореца на културата, видя zaPernik.com. Поводът за идването на Първанов е честването на 100-годишнината на пернишкия театър. 

Първанов дойде с черна лимузина, която го остави на плочките пред Двореца на културата. Той излезе сам от автомобила и тръгна с бавна крачка напред, оглеждайки се дали някой ще го поздрави. Първанов не бе посрещнат от никой – дори местния представител на партия „АБВ“ липсваше.

След като в продължение на пет минути никой от хората не се сети да му каже едно „Добър ден“, възрастен човек с патерица позна президента и се заговори с него. Разговорът им продължи цели 20 минути.

По едно време на хоризонтът се зададе бившия лидер на БСП Перник Ненко Темелков със съпругата му Силвия. Двамата минаха покрай Георги Първанов, спряха се, поговориха около минута и го оставиха с човека с патерица.

Президентът Георги Първанов е охраняван от цивилен мъж, който седеше на ръба на Двореца на култура и от дистанция наблюдаваше Първанов. По едно време лимузината на Първанов се премести от едната страна на Двореца на културата до другата, но за да не се набива на очи се махна от там.

Като цяло се вижда как един човек като падне от властта става Господин Никой. Какви посрещания имаше на Първанов едно време, а каква самотна разходка из хората бе днешната, просто няма база за сравнение.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here