arabesk-07a91247612e32a7856f7c99b3a6f794

Балет „Арабеск“ пристига в Благоевград, за да представи впечатляващия спектакъл „Carmen collection”. Жители и гости на Благоевград ще могат да се насладят на красивите танцови съчетания на 19 април от 19:00 часа в зала „Яворов“. Костюмите и сценографията са дело на талантливия художник  Николина Костова- Богданова, а хореографията е на Боряна Сечанова. В ролите ще се въплътят Таня Кацарова, като Кармен,  Даниела Иванова -Тя, Асен Наков- Той, Васил Дипчиков – Хосе,  Стефан Вучов – Ескамилио, Теодора Стефанова – Смъртта. В спектакъла участват и Андрея Андонова, Виктория Петрова, Мария Касабова, Петя Колева, Стефка Табакова,Валери Миленков, Ервин Есен и Филип Миланов. Страстният и агресивен спектакъл ще бъде на фона на завладяващата  музика на Петър Дундаков.

Предстои да бъде представен един много емоционален спектакъл с неочаквано и дръзко решение на образа на Кармен,  който се преплита със съвременното му превъплъщение в лицето на една дизайнерка и нейното ревю, носещо името на „Кармен“.

arabesk-gallery_52589

Италианската преса не пести суперлативи за създателите и изпълнителите на този бляскав по тяхно мнение спектакъл, който „взриви“ през септември миналата година италианската публика, препълнила театър „Аржентина“ – една от най- представителните театрални зали в Италия.

Спектакълът “Carmen collection”  е копродукция на ДМБЦ и БНР, със съдействието на STING AD, Andrews fashion studio, БНР и Златина Русева.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here