Условна присъда и 250 лв. глоба за Сотко от Вълкосел, хванат с 8,2 гр трева и дрогиран зад волана, местните: Няма ли закони, зарибява децата

Условната присъда от 3 месеца и глоба от 250 лв., наложени от районен съд Гоце Делчев на Ибраим Аджемиев Сотко от Вълкосел, взриви мера в селото. Според местните Сотко е основният разпространител на дрога в района. Освен глобата и условната присъда той е лишен и от шофьорската си книжка за срок от 4 месеца, като съдът приспадна времето, през което за същото деяние 21 годишния Ибраим Аджемиев е бил лишен по административен ред.
Припомняме, че на 16.12.2018 г. около 01:00 часа по булевард „Гоце Делчев“ в района на бензиностанция „Лукойл” 21 годишния Ибраим Аджемиев от Вълкосел бе заловен да управлява лек автомобил „Мерцедес“ след употреба на наркотични вещества -тетрахидроканабинол. Според полицейския бюлетин при въпросната полицейската проверка от Аджемиев са иззетии 8,2 грама тревиста маса , реагираща положително на канабис.
Веднага след поредното инцидента жителите на сатовчанското село Вълкосел изригнаха срещу Ибраим Аджемиев. „Стига с тези условни присъди и съдебни споразумения, какви са тези адвокати, които така ревностно бранят отровителите на децата ни, няма ли затвор за такива като Ибрахим Аджемиев – Сотко?“
Във Вълкосел Аджемиев е известен като основният дилър на дрога, който зарибява младежити ни. На всички в селото ни е известно и мястото където почти всяка вечер Аджемиев ги събира и им продава трева и други упойващи вещества. Напушват се там и после обикалят по селото и заведенията кои неадекватни, кои превъзбудени и агресивни.
Жалкото е, че групата се увеличава и никой не взема сериозни мерки срещу бизнеса, който върти с упойващите вещества Ибрахим Аджемиев, той продава не само в нашето село, но обикаля и региона.“, коментират хората от Вълкосел. Те припомниха отново, че преди година – две полицаите от Гоце Делчев спипали Ибрахим Аджемиев с дрога отново в града, на летището при Мосомище. Тогава го прибрали и е бил осъден, но продължил дейността си дори я разширил.
Хората коментират, че известният като Сотко – Ибрахим Аджемиев, който бил безработен, преди карал старо „Рено“ сега се замогнал и се е качил на златист „Мерцедес“.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here