Антон Стоев от Петрич развя знамето на „Референдум за народовластие“: 28 г. чакаме държавата да заработи, а политици и олигарси си въртят схемите

Антон Стоев от Петрич

Антон Стоев от Петрич влезе в националното ръководство на роденото днес сдружение „Референдум за народовластие”. Стоев е баща на три деца, амбициран е заедно с още 30- ина ентусиасти и бившия служител на ДАНС Росен Миленов да сменят политическата система. „28- години чакаме държавата да заработи, това не се случи, смятам, че промяната трябва да започне от тук и сега. Политици и олигарси са си направили схеми. Имат центрове за всичко, но не и за пряка демокрация. Държавата трябва да се управлява чрез референдуми по всички въпроси. Всичко е направено преди нас, вижте Швейцария, това е моделът“, заяви Стоев.

Учредителното събрание се проведе този следобед в столицата, преобладаващата членска маса се оказа от Югозапада. Сред тях бяха Стоян Кьосев от Благоевград, Валерия Стоилова от Благоевград, Иван Илиев и др. Росен Миленов председателства събранието, което утвърди устав и всички подробности около регистрацията. „30 години ходя по протести, работя в Български пощи и нищо не се променя. Вярвам на Росен Миленов, той е прав като казва, че в тази държава никой не се бори с организираната престъпност и всички са в схемата. А онези, които сме извън схемата, трябва да сме или страхливи, или зависими.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here