Илиан Тодоров хвърли в ужас Долна баня с фалшива тревога за скок на вода на 3,15 лв.

0
85

Областният управител на София област Илиан Тодоров се изявява като кадрова секира в държавни предприятия и то за ключови постове и шокира Долна баня.

„Искам оставката на шефа на ВиК Никола Нитов, ако водата скочи, защото в Долна баня ще плащат по 3,15 лв.“, изстреля Тодоров като мотив.

Притеснени жители на Долна баня подпалиха редакционните телефони заради тревожната вест. Пред „Вяранюз“ от ВиК съобщиха, че няма истина в тази информация, ако има увеличение в цената на водата, то ще бъде символично и уточниха, че цената на водата се определя не от ВиК дружествата, а от ДКЕВР, където предстои обсъждане на въпроса. В момента цената в Долна баня цената е 0,78 лв. и тя не е увеличавана от 8 години.

Само преди няколко месеца Тодоров вдигна мерника и на заместника си Николай Николов.

Тодоров  минава за близък на лидера на „Атака“ Волен Сидеров. Самата партия е част от управляващата коалиция в комплект с Патриотите и ВМРО, които не спират да се забъркват в скандали, като бомбата с Агенцията за българите в чужбина, а за подвизите на вицепремиера Валери Симеонов легенди се носят. Никой обаче не може да ги помести от постовете им, защото крепят мнозинството. Именно това създава чувство на сигурност на всички в обединението, макар помежду си да имат доста конфликти.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here