С песни и усмивки откриха нова детска площадка в детска градина „Пролетен цвят“ в Перник

С песни, усмивки и много настроение беше открита поредната нова площадка в Община Перник. Тя се намира в детска градина „Пролетен цвят“, реализирана по програма ПУДООС на екоминистерството. В рамките на проекта са изградени и създадени едни прекрасни и модерни условия за децата.
На откриването на площадката присъства кметът Вяра Церовска, зам.-кметът Севделина Ковачева и кметът на кв. „Изток“ Емил Костадинов, които специално приветстваха малките палавници.


„Радвайте и се забавлявайте, мили деца. Виждам колко много грижи полагат вашите ръководители. Желая ви и други големи успехи, за да се чувствате добре“, сподели кметът.
„Направихме двора много функционален и децата са много щастливи. Очите им грейнаха, когато видяха новостите. Имаме специални съоръжения за игра, както и занималня на открито, където ще могат да се провеждат часове. Засадихме и нова растителност. Искаме да благодарим на целия екип за непрекъснатия интерес и грижа към децата“, сподели директорът на детското заведение Десислава Петрова, връчи символични подаръци на кметския екип по повод 40-годишния юбилей на детската градина.
В централната сграда на градината се обучават 140 деца на възраст от 1 до 7 години.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here