Кметът на община Кочериново Иван Минков мина в отбора на ГЕРБ, признал пред другари: Залагам на сигурно, на миналите избори ме избраха на косъм

Иван Минков

Кметът на община Кочериново Иван Минков е най- новият член на ГЕРБ в общината. Новината шокира цялата общественост, тъй като Минков стартира политическата си кариера като член на СДС в екипа на предшественика си Костадин Катин, който беше лидер на сините. Тогава Минков беше зам.- кмет. На отминалите избори настоящият градоначалник се бори за поста от позицията на независим кандидат. Той обаче се радваше на подкрепата на БСП и партията на Тодор Славков  Движение „Напред, България.

„Много трудно спечелих изборите като независим, на косъм минаха. Затова сега залагам на управляващите, мирна ми глава.”, обяснил пред приятелите си политическите лупинги кметът.

„Не го интересува партията, важното е да си остане на власт.”,  възмущават се жителите на града, които са категорични, че никога няма да пуснат глас за Минков.

Срещу управлението на Минков бяха вдигани повече от четири протеста. Общината напълно замря, екипът му не е спечелил нито един проект, последният беше за изграждането на площада и част от улиците за 6 млн. лв., което беше в миналия му мандат. До ден днешен хората се чудят къде потънаха тези пари, площадът е малък, а улиците са като лунен пейзаж.

„Голяма част от проекта остана неизпълнен, майсторите си оставиха ръцете, детски площадки останаха в безобразно състояние. Прокуратурата започна разследване, което още не е приключило. За обществените поръчки е абонирана само фирмата на Цветан Цветанов от Дупница.”, коментира се в града.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here