9 храни за незабравим секс

Woman and man playing domination games in bed together

Съществуват редица естествени и много вкусни начини да стимулирате желанието за горещи ласки

 

Шоколад

Какаото съдържа фенилетиламин. Той стимулира онази част от мозъка, която контролира удоволствието и ни кара да си мислим, че правенето на секс е чудесна идея.

 

Пикантни храни

След като е яла пикантна храна, жената възприема представителите на силния пол като по-привлекателни, твърдят американски учени.

 

Диня

Динята действа като естествена виагра. Вкусният плод дори може да предложи алтернативно разрешение на проблема с еректилна дисфункция при мъжете.

 

Цитрусови плодове

Те са богати са на антиоксиданти, витамин С, както и на фолиева киселина, която има съществено значение при зачеването.

 

Авокадо

Авокадото е сред най-популярните афродизиаци. Богато е на ненаситени мазнини и това го прави полезно за сърцето и артериите, което от своя страна спомага сексуалната функция

 

Аспержи

В аспержите се съдържа много фолиева киселина. Тя прави достигането до оргазъм по-лесно

 

 

Смокини

Смокините са известни като афродизиак от древни времена. Богати са на аминокиселини, които увеличават сексуалната издържливост

 

Морски дарове

 

Морски дарове Вероятно сте чували, че морските дарове предразполгат към секси преживявания. Не, това не е мит – стридите например съдържат цинк, който увеличава нивото на тестостерон и броя на сперматозоидите при мъжете.

 

Пълнозърнести храни

Пълнозърнестите храни също увеличават нивото на тестостерона, което автоматично ги нарежда сред най-добрите естествени афродизиаци.

 

 

Източник: Dariknews
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here