Мениджърът на автокъща за лукс коли Мирослав Анастасов от Дупница закара пред олтара прекрасната Кристи Лекова

Софи Маринова пя за 150-те гости на младото семейство

 

28-годишният мениджър на популярна автокъща за лукс автомобили Мирослав Анастасов от Дупница закара пред олтара 22-годишната студентка Кристи Лекова. Младото семейство събра над 150 гости в бляскавия хотелски комплекс „Монтесито” в София. Двамата избраха за кумове най-добрите си приятели – редактора на вестник „Вяра” Иван Павлов и столичния топ фризьор Цветелина Гергова.

Булката беше облечена във фантастична бяла рокля, направена специално за нея, с ефектно деколте и дълги, ефирни поли.

Модното творение беше обсипано с перли, цветя и камъни, но най-ослепителни бяха влюбеният поглед и красивата усмивка на булката.

Мирослав беше пременен в стилен смокинг. Майка му Нина Анастасова беше най-щастлива, не можеше да отлепи очи от хубавата си снаха и се пръскаше от гордост със сина си.

Нина е собственичка на баничарницата, която върти най-вкусните баници в Дупница, бащата Георги е автотърговец. Бащата на булката Ивайло Леков работи в „Актавис”, а майката Зоя Лекова е инженер в ТЕЦ „Бобов дол”.

Специално за младоженците пя Софи Маринова, която е приятелка на младоженеца и беше част от гостите. На тържеството бяха едни от най-добрите приятели на Мирослав – общинският съветник Иван Раков, Николай Йорданов, Веселин Георгиев и много други.

Фолклорни състави и диджей забавляваха всички със своите изпълнения. Кумът Иван Павлов не подгъна крак цяла вечер.

„Кумът ми научи всички български хора на място. Оказа се голям талант. В началото само повдигаше краката, но после стана изключително уверен. Конкурираха го само от фолклорния ансамбъл и футболистът Велко Кралев от Дупница. Гордея се и с двамата”, каза Мирослав.

„Много съм щастлива, защото се сбъдна моята мечта. Толкова е хубаво да зная, че аз съм на Миро и той е за мен, обичам го!”, сподели булката.

Най-сюблимният момент за дамите на сватбата настъпи, когато булката хвърли букета. Цветята паднаха в ръцете на 20- годишната Гергана Ангелова.

Кумът подари на младоженците екскурзия в Истанбул, а кумата – картина, копие на снимка на Мирослав и Кристи.

Видео гледайте тук:

❤️

Публикувахте от Kristi Anastasova в Понеделник, 30 юли 2018 г.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here