Връщат ли се тънките вежди на мода?

След като певицата Риана се появи с вежди като линия на корицата на Vogue, модният свят се запита дали ерата на „невидимите“ вежди отново се завръща.
След периода на 90-те години, когато тази тенденция беше разпространена, през последното десетилетие именно дебелите и плътни вежди бяха на почит.
Фотосесията на певицата от Барбадос предизвика сериозна дискусия сред модните специалисти и докато някои от тях приветстваха завръщането на тънките вежди, други бяха скептично настроени.
„Идеята е освежаваща и различна. Плътните вежди вече не са толкова популярни. Кара Делавейн ги въведе преди години, но нейните бяха естествени. Сега хората започнаха да ги превръщат по-скоро в рисунки“, заяви Роузи Грийн.
„Това няма да се хареса на широката публика. Модните влогъри могат да въведат малко по-естествени вежди, но тънките няма да се популяризират. Просто те са начин да изразим себе си и не виждам как отново ще изчезнат от лицата ни“, коментира Алесандра Стайнхер, бивш директор на отдел „Красота“ в списание Glamour.

Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here