Община Благоевград бе отличена с приз „Динамична община“ от Асоциация на българските градове и региони. Той бе приет от заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, която благодари за признанието от името на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов и декларира абсолютна готовност за развитие на Благоевград с бързи темпове и занапред.

През последните години община Благоевград реализира редица проекти, включително и по европейски програми, за подобряване на стандарта на живот. Националната годишна среща на асоциацията тази година е под надслов „Бъдещето на кохезионната политика на ЕС. Дигитализация на общините и регионите“. На нея присъстваха областни управители, заместник областни управители, кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, общински съветници.

През 2017 година община Благоевград бе отличена в категория „Успешно управление на голяма община 2017“ .

Асоциация на българските градове и региони е организация, чиято дейност е насочена към развитие на местното самоуправление в градовете и регионалната политика в България на основата на европейските ценности.

 
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here