Журналистът на вестник „Вяра” Юлияна Колчакова изпрати 2017 година с награда, счетоводителят М. Попниколова изтъргува за 20 лв. морков и два домата

 

Екипът на „Вяра”.

 

Юлияна Колчакова получи една от годишните наградите за творчески постижения на коледното тържество на екипа на вестник „Вяра” в Благоевград. Отличието беше връчено от главния редактор Лидия Павлова от името на ръководството на медията.

Лидия Павлова връчи наградата на Юлияна Колчакова

 

„Юлияна Колчакова е първа по събитията из бойното поле на журналистиката в Югозапада. С нейния огромен опит и контакти тя е един от най- търсените журналисти. Отзовава се на всяка нужда и проблем на читателите на вестника. Първа е по катастрофи, тя е била на най- страшните и неприятни места и е вярна на своя дух, въпреки емоционалните несгоди. Всички служители на вестник „Вяра” допринасят медията да се развива все повече и все повече.”, каза главният редактор Лидия Павлова.

Лидия Павлова и Богомила Михайлова се снимаха с първата двойка на Благоевград.

 

Юлияна Колчакова получи грамота и парична награда от 200 лв. с пожеланието от ръководството наградите догодина да са от по 2000 лв.

Най- възрастният служител във вестника- дългогодишният  счетоводител Марияна Попниколова, развъртя търг насред купона. Тя предложи екипът да наддава за коледен подарък и показа красива сребърна кутия. Всички предложиха, че в нея се крие бижу и се включиха. Попниколова обяви, че кутията ще бъде дадена на този, който даде най- високата цена. Наддаването стартира от 1 лв., стигна до 4,20 лв. и накрая удари 20 лв. Голямото разочарование дойде, когато кутията беше отворена. Вместо бижу отвътре изскочи огромен морков с два домата.

„Честито, зеленчуците са домашно производство, отгледани и опаковани от мен”, обяви Пониколова и грабна 20- те лв. от ръцете на Богомила Михайлова. Михайлова спечели награда от годишните награди на БАРМ.

Кутийката беше изтъргувана за 20 лв.

 

Една от най- големите изненади за всички над 200 празнуващи, изпълнили ресторант „Криско” в Благоевград беше присъствието на първата двойка на Благоевград кметът Атанас Камбитов и съпругата му Сашка.

Всички празнуващи бяха очаровани от темпераментния оркестър в ресторанта, който завихри най- бързите хора. Празнуващите не подгънаха крак цяла вечер.

Те бяха сюрпризирани и от специалитетите на готвачите на ресторанта, цялата обстановка в заведението и любезността на служителите.

Като награда за петзвездното обслужване екипът на ресторантьора Христо Ковачки беше обсипан с пожелания за здраве, щастие и успехи.

Попниколова разигра търг на купона.

 
Вижте видеоканала ни: