Марва Оганян: Смъртта идва от червата!

Съветите от опитния лекар и натуропат Марва Оганян ще ви помогнат да подобрите здравето и да избегнете болести, опасни за сърцето, черния дроб и стомаха

Марва Оганян е лекар-натуропат, биохимик и професионалист с 45 години опит. Тази мъдра жена смята, че привидно нелечими болести като рак, диабет и високо кръвно налягане, могат да бъде превъзмогнати чрез доста прости и достъпни методи. Основната задача е да се разбере произхода на по-голямата част от съвременните заболявания!

В основата на теорията на медицината е биохимията.

Биохимията помага да се проучат процесите на метаболизма, който отговаря за почти всичко онова, което се случва в нашето тяло. Марва Оганян прославя биохимията във всичките си лекции. Тя вярва, че всеки разумен човек трябва да е наясно с основите на биохимията, така като всички знаем основите на математиката, например.

Ако можем да анализираме онова, което ядем на дневна база, ще бъдем в състояние да намерим прекия път към нашето здраве.

Всичко е много просто, казва Марва Оганян. Ако приемаме храна, която ни дава енергия, ние ще можем да изразходваме тази енергия. Ще имаме силата да го направим. Отпадъчната храна ще предизвика гниене и застой в тялото ни.

Съвременната медицина лекува само симптомите

Тази гледна точка е описана от Марва Оганян в книгата „Медицина на околната среда: бъдещото развитие на цивилизацията“.

Голяма част от болестите, които ни мъчат днес, са започнали още през детството. Според Марва Оганян ние сме превърнали в хронични заболявания, от които е можело да се отървем още в детството. И въпреки, че се уповава на науката, Марва Оганян споделя, че съвременните хора бързат с използването на голяма част от лекарствата, като антибиотиците например.

Дайте шанс на тялото си да се бори за своето здраве, апелира известната лекарка

Ако за по-леките болести ползваме силни лекарства, какво би трябвало да използваме, за да се преборим със сериозните заболявания? Тъпчат децата с антибиотици, и когато тези, вече пораснали деца, се разболеят от рак, лекарствената терапия не може да им помогне. И те, обезсърчени от медицината, ще се обърнат към алтернативните методи за лечение.Дайте шанс на Природата да лекува детето, за да може Науката да помогне, когато здравето е сериозно застрашено!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here