Костадин Костадинов/ на заден план/ и Славчо Павлов и Хр. Михалчев в залата на общинския съвет. Славчо Павлов беше общински съветник, сега е само бизнесмен, който стопанисва две заведения на центъра на града, които са на общината, едно го прехвърли по време на мандата си на читалището, където председател е доскорошният му съдружник Йонко Гергов, също обощински съветник, но с втори мандат.

 

Съветникът от РБ в ОбС-Дупница Славчо Павлов изля унищожителна критика срещу Корнелия Нинова във фейсбук заради изказването на лидера на БСП за споразумението за свободна търговия между ЕС и Канада СЕТА.

Нинова нарече предатели българските евродепутати, сред които е и Сергей Станишев, заради гласуваното споразумение. Според нея американците ще залеят българския пазар с ГМО храни на ниски цени и така ще ликвидират българското производство.

Според Славчо Павлов и реформаторите обаче това е поредната лъжа.

„Колети с храна с лютеница и салам от България ли праща Нинова за синчето си, което учи в елитен американски колеж? Интересно е да знаем какво е хапвал синът й, след като храната в САЩ е ГМО? И как изобщо Нинова си представя ГМО да залее България, та нали в страната има контролни органи?”, пише Павлов и добавя: „Срам ме е, че тази жена (Корнелия Нинова) е част от българската политика… срам ме е, че тя и нейната партия изобщо все още съществуват на българската политическа сцена, срам ме е, че заради „воденични камъни“ като тях вече 26 години нашата Родина все още се лута в безизходица и не може да бъдем такива, каквито сме – истински европейци, пълноправна част от ЕС с нашата култура, традиции и потенциал като нация.
Не трябва да се чудим, когато най-кадърните и млади българи отказват да бъдат част от нашата българска действителност и избират прекия път на Терминал 2, за да бъдат част, сега и веднага, от това, към което ние вече 26 години вървим.”
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here