Топ класация на най-атрактивните рождени дни: Бизнесменът Стефан Шарлопов №1 с уникално парти в хотел „Пирин” в Сандански, проф. Жечев от Благоевград шашна гостите си с светлинно шоу, премиерът Борисов най-личен гост на Кубрат Пулев…

0
1

 

Коко Динев духа свещички от захарна рулетка с пръснати около нея 500 евро, моделката Светлана Василева изскочи от собствената си торта

93-05-01 Шарлопов 25
Рожденият ден на Стефан Шарлопов

93-05-01 Шарлопов-81-IMG_5698

Крупният бизнесмен Стефан Шарлопов оглави класацията за най-атрактивни рождени дни с партито за 60-ия си юлибей, което събра стотици гости в неговия хотел „Пирин” в Сандански.

93-05-01 Пулев
Рожденият ден на Кубрат Пулев

93-05-01 Пулев 2

Шарлопов се появи, облечен в комитски дрехи като Стефан Караджа. На купона му тогава дойдоха 150 от най-мощните бизнесмени на България, като всички спазиха дрескода да са облечени в народни носии. Банкерката Цветелина Бориславова изненада рожденика с духов оркестър, а собственикът, продуцент и хореограф на ансамбъл „Българе” Христо Димитров подари на Шарлопов знамето на България в огромни размери.

93-05-01 Цветан Цветанов_n
Рожденият ден на Цветан Цветанов

93-05-01 Цветан Цветанов

Бизнесменът Емил Масларски тогава дари рожденика с картина от Русия с размерите на експонат от Ермитажа, доставена със специална поръчка. Комикът Красимир Радков разтърси цялата зала от смях, дори влезе в кожата на рожденика. Масите бяха отрупани с  агнешко, дроб сарма, а уникалната торта под формата на къща, изработена от личния готвач на Шарлопов в Сандански, шашна гостите. Хотелиерът прати събраните от подаръци 28 хил. лв. за църква във Велико Търново. С цялата пищност, подаръци и изисканост събитието с право закова №1 в класацията за най-атрактивни рождени дни в България. Публикацията на в. „Вяра” за събитието бе масово препечатана от столични издания, дори и в австрийски медии.

93-05-01 Коко Динев
Рожденият ден на Коко Динев

Известният проф. Васил Жечев от Благоевград също прави паметни приеми за рождените си дни. По повод неговия 60-и юбилей преди няколко години Жечев събра над 100 ВИП гости на парти със светлинно шоу и оркестри. Сред присъствалите на партито бяха шефът на футболните съдии в Македония Боро Мадич, хотелиерът Илия Пасков, бизнесменът Георги Шапков, Илия Ризов, Антон Муртов, В. Байрактарски и Красимир Шалев.

93-05-01 Васил Жечев
Рожденият ден на Васил Жечев

Партито уважиха кметове, съдии, прокурори, сред които и покойният Камен Ситнилски, комисар Георги Костов. Един от най-атрактивните подаръци, които Жечев получи, бе икебана с изображение на герба на СССР. Тогавашният кмет Тотев пък му подари 5 литра отлежало марково уиски. Сред специалните подаръци, поставени веднага на бюрото от проф. Жечев, е и ръчно изработени от 24-каратово злато банкноти по 500 евро, които са със специален сертификат за оригиналност.

93-05-01 Светлана Василева
Рожденият ден на Светлана Василева

Едри банкноти евро се търкаляха и около тортата на бизнесмена от Сандански Коко Динев за последния му рожден ден. Изненадата, поднесена от нежната му половинка Емилия – тортата под формата на рулетка, наистина бе атрактивна, но отнесе доста критики от хората, които оцениха тортата като кичозна, а разхвърляните около нея пари – като нещо прекалено.

Боксьорът Кубрат Пулев и приятелката му Андреа, които са чести гости в Сапарева баня, също вдигат уникални партита за рождените си дни. На едно от тържествата за личния празник на Кубрат Пулев лично присъства и премиерът Бойко Борисов. Докато боксьорът минава само с торти с фойерверки, Андреа си пада по грандоманските сладкиши, на които ту се мъдри нейната физиономия, ту някой захарен микрофон.

Известната моделка Светлана Василева също записа името си в класацията с най-атрактивните рожденици, като изскочи от огромна сметанова торта на собственото си парти. Тогава с нея се веселиха бизнесдамата от Самоков Цвети Разложка, Николай Бареков, Любо Ганев.

Миналата година Цветан Цветанов даде пищен прием за ЧРД във ВСД, на който присъстваха кметовете на Дупница Методи Чимев, на Благоевград Атанас Камбитов, на Банско Георги Икономов, на Разлог – Красимир Герчев, областният на Кюстендил Виктор Янев и Р. Чеканска, кметът на Кюстендил Петър Паунов.   Специално за настроението на купона се погрижи певецът Веселин Маринов. Беше поканен и ансамбъл „Българе” с Христо Димитров. На купона бяха чаровните Биляна, Дени и Петя. Част от купона станаха и уникални гласове с дупничанина Георги Петров. Цветанов духна свещичките на голямата торта, заобиколен от съпругата си Десислава и дъщерите им София, Василена и Гергана. От даренията на празника си той събра 70 000 лв. Хиляди, сред които и премиерът Борисов, дойдоха да поздравят Цветанов.

Наскоро Сергей Станишев също спретна парти за 50-ия си юбилей, за което се твърдеше, че са се изсипали поне 1000 випове.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here