Съветничката Гергана Муртова закова погледите в Благоевград с 60 см талия, поддържа фигура с пилешка супа и зеле

Приятелите обхващат с 2 ръце кръста на благоевградчанката

59-24-01 гергана муртожа1
Гергана Муртова поговори с познати на коктейла на АУБ.

Най-младата общинска съветничка в Благоевград Гергана Муртова поддържа тънка талия с пилешка супа и салата от зеле. Гергана е тънка като оса в кръста и шокира благоевградчани с обиколка от 60 см. Тя споделила пред приятели, че не й остава време да похапне.

59-24-01-гергана2
Гергана Муртова

„Обикновено ям по малко, просто стомахът ми е малък. Той е като гастрален пръстен, ако ям много, ми става лошо“, споделила Муртова и обяснила, че е родена с нормално тегло. Кръстчето й изтънява толкова, когато става тийнейджърка. Тогава приятелите й можели да го обхванат напълно с двете си ръце.

59-24-01-гергана3

Последната обществена изява на Муртова бе на коктейла на Американския университет в понеделник. Със стройното си тяло тя привличаше десетки погледи. Тя бе заложила на черно-бяла рокля, която отлично подчертаваше талията й от 60 см. Дамата използва приема да побъбри с бивши колеги. Миналата година тя напусна АУБ, където работеше в отдел „Институционално развитие“, занимаващ се с най-важното – набиране на спонсори. Тя замина за София, където получи предложение да се присъедини към мениджърския екип на C3i – водеща американска технологична компания.

Муртова e завършила „Социална и когнитивна психология“ в университета „Якобс“ в Бремен, Германия, и магистърска програма за ръководни кадри в Американския университет в България.

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here