Кален като стомана! Треньорът по кикбокс Кирил Чакъров от Дупница си взе снежна баня на -10 градуса по шорти в Сапарева баня, отърколи се за здраве в преспите

0
1

Юначната компания допълниха Венци Бурчев и Мартин Стоилов, които се сборичкаха в преспите

12-24-01-1

Треньорът по кикбокс и председател на клуб „Патриот” Кирил Чакъров от Дупница сложи перничани в задния си джоб, като показа, че е по-кален от стомана, правейки си снежна баня в Сапарева баня.

12-24-01-2

Чакъров, който поведе първото мъжко хоро в Дупница в ледените води на река Джерман на Йордановден, изуми приятелите си със завидна издръжливост на сибирския студ.

12-24-01-3 12-24-01-4

Той се съблече по яркооранжеви шорти и се изпъна на шезлонга, все едно навън не е минус 10 градуса, а поне плюс 35. Компания в ледените бани му правиха Венци Бурчев и Мартин Стоилов. Приятелите дори се сборичкаха в снега и се отърколиха в преспите, а след това отскочиха и да се сгреят до горещия басейн.

Снимките: Треньорът по кикбокс и председател на клуб „Патриот” Кирил Чакъров от Дупница сложи перничани в задния си джоб, като показа, че е по-кален от стомана, правейки си снежна баня в Сапарева баня.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here