201-24-02 89 201-24-02-

Младоженците Анет Георгиева и Димитър от Благоевград едва си вземат дъх от пожеланията за щастлив семеен живот и много любов, с които приятелите ги засипват. Анет и Димитър се ожениха на красива сватба в Благоевград с 80 гости. Двамата се врекоха и пред Бог в църквата „Въведение Богородично”.

201-24-02--

Кумуваха им Антон и Мария Стойневи. Сред гостите на младото семейство имаше и емигранти от САЩ и Англия, които долетяха в Благоевград  специално за щастливото събитие. Младоженците изненадаха гостите си с уникални блюда, сред които имаше и морски дарове. Булката пък блесна с невероятни чар и красота в сватбения ден – усмивката й нито за миг не слезе от лицето. Тя бе облечена в интересна булчинска рокля, която още повече подчерта красотата й. „Ани, много си красива, пожелаваме ви безкрайно щастие! Най-невероятната и чаровна булка, възхитителна си”, затрупаха я близките с комплименти.

Снимките: Младоженците Анет Георгиева и Димитър от Благоевград едва си вземат дъх от пожеланията за щастлив семеен живот и много любов
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here