Гръм! Лидерът на ГЕРБ-Дупница Ивайло Костантинов изригна: Като гледам поведението на дясно доминираният от ГЕРБ парламент и Сестра Галева започнах да си мисля, че политиката е ––, съжалявам!

Константинов

Общинският председател на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов загатна, че след последните събития в парламента, мястото за хора като него в политиката няма. Ето какво написа на фейсбук страницата си той:

Уважаваната от целият БЪЛГАРСКИ НАРОД Госпожа Мая Манолова, или (сестра Г), или (майката на Костинбродската афера), или (Майката на необезпечените кредити), или (червевеното острие), днес беше избрана за Омбудсман на Републиката от дясно доминираният от ГЕРБ парламент, а аз председателствам общинска структура на управляваващата партия, ееееее, започнах да си мисля за политиката и аз……, съжалявам!
Константинов закачи и снимка с табела от времето на комунизма , която може да се тълкува по няколко начина, но красноречиво говори за отношението му към времето на тоталитаризма. Общоизвестен е фактът, че много от неговите роднини са били избити в мракобесните години на БКП.

11709439_981943381849740_381285818574514483_n
Константинов не е единственият член на ГЕРБ разочарован от националната политика на партията, която дава предимство на БСП и клонингите и на всички институционални нива.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here