Със 100 000 долара кеш арабски шейх падна в краката на манекенка №1 в ЮЗУ Маги Димитрова от Перник, красавицата отказала: Не искам да живея забулена в златна клетка

Новината за щедрата оферта обиколи миньорския град за секунди, перничани: Прави си реклама, за да пробие в модния бизнес

 Маги и силиконовата плейметка Биляна Евгениева се скубали за косите заради мъж

170-24-01 10 170-24-01 11

Носителката на титлата „Най-добър манекен на ЮЗУ” Маги Димитрова от Перник завъртя главата на арабски шейх, който на момента бил готов да брои 100 000 долара за тъмнокосата красавица. Новината разпространиха приятелки на Маги. Цял Перник говори за щедрата оферта на чужденеца и се чуди дали съгражданката им е склонила. Маги е студентка в специалността „Политология” в Благоевград и миналата година като първокурсничка взе акъла на колегите си с шеметно представяне на модния подиум. Тогава след ревюто Маги бе коронована за манекен №1 на вуза.

170-24-01 p

Приятелки на Димитрова шушкат из Перник, че преди време тя се запознала с тайнствения мъж, който не предложил камили за сърцето й, а направо кеш. Брюнетката обаче не искала да бъде в златна клетка и се наложило да откаже. Шейхът й казал, че брои 100 хил. долара, за да стане негова жена.

170-24-01 111

„Сексапилната Маги не искаше да се забулва, въпреки че мъжът беше симпатичен. Тя е добро момиче и все още явно не се е разочаровала от българските мъже“, споделят дружките й.

Историята на Маги от 1001 нощ може и умишлено да е пусната, за да се зашуми около името на студентката, която започва да прави първи крачки в модния бизнес, предполагат по-прагматично насторени перничани. Маги Димитрова наскоро взе участие в конкурса „Мис София 2015”, а името й бе замесено в скандал със силиконовата й съгражданка Биляна Евгениева – мис плеймейт и бивша годеница на Ицо Стоте манекенки. Според мълвата Маги и Биляна били скарани заради общ мъж. Те се разминавали, където и да се видят в Перник, а най-странното било, че бившата най-добра приятелка на Евгениева (Весна) сега е най-добра приятелка с Маги. Приятелката на Маги Емаунела Димитрова се посмя добре на слуховете и я посъветва да свиква от сега нататък, а Лиляна Руменова пък заявява: „Ха-ха-ха, внимавай, Маги, силна конкуренция”. Самата брюнетка мъдро заключава: „Следвай пътя си и остави хората да приказват”. Друга от мъдростите на Маги е: „Всеки мъж сам си поставя „оценка“, избирайки жената до себе си. Някои избират шестицата, други се оценяват за среден….”

 

Снимките: Носителката на титлата „Най-добър манекен на ЮЗУ” Маги Димитрова от Перник завъртя главата на арабски шейх, който на момента бил готов да брои 100 000 долара за тъмнокосата красавица.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here