Апостол Апостолов

„Пет пари не давам за Корнелия Нинова, БСП в Симитли заедно с 30 партии стоят зад кандидатурата ми за пети мандат. Разбира се, очаквам и подкрепата на националното ръководство на партия ГЕРБ.”, това заяви за „4Власт” кметът на община Симитли Апостол Апостолов, минути след като се разбра, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е отхвърлила решението на червената структура в Симитли да са част от отбора на Апостолов.
„100% от членската маса и симпатизантите на БСП в Симитли застават зад мен. Единствено Корнелия Нинова не ме харесва и чувствата ни са взаимни. Нинова беше симпатична преди да стане лидер, когато си мълчеше и само се усмихваше. Откакто започна да говори ми се струва, че я харесват само от тесния състав на ръководството на партията около нея. Те обаче са загрижени не за партията, а за нейния душевен покой и своите постове. Разбира се, очаквам удари под кръста, но аз имам много здрав кръст. В коалицията, която основах още през 2003 г. „Бъдеще за община Симитли”, в момента влизат 30 партии, между които БСП, ВМРО, ДПС, Христиандемократите, ВОЛЯ и ГЕРБ.
Община Симитли за мен са хората и коалицията ни „Бъдеще за община Симитли” не робува на партийни интереси и лидери като Корнелия Нинова. Коалицията управлява вече 16 години общината и тя е отворена за всички хора и партии, които милеят за Симитли.”, каза още Апостолов. Той влиза в битката за местния пост в екип с всички досегашни кметове на населените места Иванка Чакалска от Крупник, Бисер Сегменов от Осеново, Благой Стефанов от Брежани, Иван Манчев от Полето, Георги Стефанов от Черниче, Веселин Топузов в Полена.