Над 1 500 рокери от 7 държави идват за тридневния международен мото събор „Нощни вълци”

 

Краси Веселинова

 

От утре до неделя за осма поредна година Кюстендил ще е домакин на международния мото събор „Нощни вълци”. Това съобщиха от отдел „Култура и духовно развитие” към Община Кюстендил. Събитието ще бъде открито на 12 юли от 20.30 часа, в двора на бившето оздравително училище в лесопарк „Хисарлъка”. Организатори са клуб „Нощни вълци” и Община Кюстендил.

Очаква се в международния мото събор да се включат десетки любители на мотоциклетите от България, Северна Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Русия и Черна гора. Програмата ще започне с водосвет за здраве на всички мотористи и техни близки и ще продължи с атрактивни игри като надпиване с бира, канадска борба, най-много хора на един мотор. Предвижда се във втория ден „рокерите на Путин“ да проведат традиционната обиколка на града, която започна символично в 14,23 часа, след което мотористите ще поднесат цветя на паметника на дядо Ильо Войвода и на загиналия техен приятел моторист Кольо Главата.

След това на централния площад „Велбъжд” ще има демонстрации на атрактивно каране на мотоциклети, АТВ –та и скутери. По- късно вечерта програмата продължава с разнообразни игри като оригинална татуировка, бавно каране на мотор и други. За доброто настроение на всички ще се погрижат родни рок музиканти.

„Клубът е създаден преди 30 години, а числата съответстват на буквите от латинската азбука на първите две думи от името ни „Нощни вълци“ доуточниха от клуба.

 

снимка

 

1 – „рокерите на Путин“ по улиците на Кюстендил

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here